ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

«Λιώστε» στο χιόνι!

Μόλις 14χλμ. από τον  ξενώνα «Έναστρον» , στο μυθικό όρος του Χελμού, βρίσκεται το Χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων που σας περιμένει για  ατελείωτες ώρες διασκέδασης για όλα τα γούστα, για μικρούς και μεγάλους.

Στο Χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων θα κάνετε σκι και snowboard στις πίστες του που είναι για όλα τα επίπεδα, θα ανεβείτε με τον αναβατήρα στο υψηλότερο σημείο Ελλάδας την κορυφή της Στύγας και θα σκιάρετε στη μεγαλύτερη χιονοδρομική πίστα μήκους 3.200 μ. Ανεβάστε την αδρεναλίνη σας στα ύψη στο μεγαλύτερο snowpark  της Ελλάδας, τσουλήστε με μια φουσκωμένη σαμπρέλα πάνω στο χιονισμένο λόφο (tubes park), ή απολαύστε την εμπειρία μιας βόλτας με snowmobile-τα ειδικά μηχανάκια χιονιού. Θα βρείτε σαλέ για ζεστά ροφήματα και φαγητό, σχολές για εκμάθηση σκι και snowboard,  κατάστημα  που ενοικιάζει εξοπλισμό αλλά και έλκηθρα για τους μικρούς μας φίλους.

Στο χιονοδρομικό Καλαβρύτων διοργανώνονται συχνά εκδηλώσεις, πάρτι ακόμα και νυκτερινό σκι!

Αδράξτε την ευκαιρία για να ζήσετε τη μαγεία του βουνού και ακόμα και αν δεν κάνετε σκι, μην χάσετε την βόλτα με τους αναβατήρες που θα σας μείνει αξέχαστη! Δείτε περισσότερα στο www.kalavrita-ski.gr ή συνδεθείτε με τη σελίδα του στο facebook  για να ενημερώνεστε για τα νέα και τις προσφορές.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s