ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στα Καλάβρυτα και στον Ξενώνα Έναστρον. Βρισκόμαστε σε  απόσταση 190 χλμ. από την Αθήνα, θα χρειαστείτε περίπου δυόμιση ώρες με το αυτοκίνητο για να φτάσετε, ενώ από το λιμάνι της Πάτρας απέχουμε 80 χλμ. δηλαδή περίπου μια ώρα οδικώς.

Από Αθήνα ή Πάτρα: ακολουθείτε την εθνική οδό Αθηνών-Πατρών και στρίβετε στην έξοδο, Διακοφτό (Πούντα)-Καλάβρυτα στο 159ο χλμ. Στην συνέχεια ακολουθείτε τον επαρχιακό δρόμο Πούντας-Καλαβρύτων ο οποίος είναι συνολικά 32 χλμ και θα χρειαστείτε περίπου μισή ώρα ανάβαση.

Εναλλακτική πρόσβαση από Αθήνα και άλλες πόλεις της Πελοποννήσου: Mπορείτε να ακολουθήσετε την εθνική οδό Αθηνών-Τριπόλεως. Στρίβετε στην έξοδο προς Κλειτορία- Λεβίδι (μετά τα διόδια) και στην συνέχεια ακολουθείτε τον επαρχιακό δρόμο Κλειτορίας-Καλαβρύτων.

Στο Έναστρον:

φτάνοντας στα Καλάβρυτα, θα συναντήσετε τον σταθμό του Οδοντωτού Σιδηρόδρομου και θα προχωρήσετε ευθεία μέχρι την διασταύρωση ….. όπου θα στρίψετε δεξιά. Στο βενζινάδικο που θα συναντήσετε, στρίβετε δεξιά και αμέσως αριστερά για να φτάσετε στο parking του ξενώνα μας.

Σας περιμένουμε για να σας προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας. Και προσοχή στον δρόμο!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s